01

_

Qualitat

Els Productes s’envien 100% verificats per Garantir el seu perfecte funcionament.

02

_

Experiència

Tenim una gran experiència en el sector. Portem més de 20 anys dedicats al món del cablejat.

03

_

Flexibilitat

Disposem d’un gran rang de maquinària per a poder-nos adaptar a tot tipus de necessitats.

04

_

Orientació

Oficina tècnica dedicada a assessorar i orientar als nostres clients per trobar les millors solucions.

Carrosseria

Som especialistes en la fabricació d'instal·lacions elèctriques per a autocars, mini-busos, màquines d'obra (dumpers, mixers, etc.), camions d'escombraries i tot tipus de vehicles personalitzats.

Línea Blanca

Les nostres instal·lacions es munten en un gran nombre de rentadores, assecadores, planchadoras, forns, envasadoras, rentavaixelles i tota classe d'electrodomèstics industrials.

Juguetería

Tenim gran experiència en la fabricació d'instal·lacions per al sector de la joguina. Els nostres productes garanteixen sempre el compliment de les normatives corresponents.

Automoció

Coneixem el sector de l'automòbil. Els nostres cablejats formen part de retrovisores, seients, tabliers i altres elements que configuren un vehicle.

Motocicleta

Fabriquem instal·lacions per al sector de la moto. Garantim el correcte funcionament de les nostres peces mitjançant la verificació en taulers de comprovació.

Il·luminació

Els nostres cablejats donen llum a una gran diversitat de plaques, tires i focus led.

Alguns dels Nostres Productes

Volem ser una extensió de la seva companyia

Contacti'ns!

MEC SL

mec_3217-web

MEC és una empresa familiar fundada en 1997. Durant tots aquests anys ens hem posicionat com un referent en el sector del cablejat industrial. Tenim una dilatada experiència en la fabricació, disseny i desenvolupament de tot tipus de cablejats elèctrics. Treballem amb els nostres clients i proveïdors per oferir les millors solucions a les necessitats que ens plantegen.

Entenem la diversificació com una fortalesa i per això produïm per a tot tipus de sectors: automoció, carrosseria, juguetería, línia blanca, línia marró, ferroviari, etc. Comptem amb el millor equip humà i maquinària d’última generació per garantir la qualitat en tots els nostres productes i la total satisfacció dels nostres clients.

Presentació d'Empresa

Missió i Visió

La Missió

La missió de MEC és facilitar als nostres clients un producte concorde a les seves necessitats permetent-los agilitar els seus processos productius. Tot això amb la màxima qualitat, seguretat i respecte pel medi ambient.

La Visió

La visió de MEC és consolidar-se com una empresa líder en el seu sector a nivell nacional i internacional. Contribuir al desenvolupament i creixement dels seus clients, proveïdors i treballadors.